Ohjeita ja määräyksiä ajanvarausta varten

Ajanvarauksen yleisiä määräyksiä

Lähtöajan peruuttaminen tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Vastuu varauksista on varaajalla. Mikäli pelaaja ei peruuta varaustaan eikä tule paikalle, lähetetään lasku (20 €/ hlö) lähtöajasta varaajalle. Mikäli peruuttaminen tapahtuu alle kaksi tuntia ennen lähtöä, pitää se tehdä caddiemasterille soittamalla.

Pelaajan varaus ei koske koko lähtöä, jos heitä on lähdössä alle neljä henkilöä, eikä aikaisemmin varauksen tehneellä pelaajalla ole etuoikeutta koko lähtöön. Ruuhka-aikoina pelaajien on etiketin mukaisesti hyväksyttävä lähtöön pelaajia siten, että lähtö tulee täyteen.

Ajanvarausjärjestelmä mahdollistaa jäsenten varauskäyttäytymisen seurannan ja väärinkäytöksien ilmetessä jäsenen käyttöoikeuksia voidaan rajoittaa tai poistaa kokonaan. Jäsenen käyttöoikeuksia voidaan rajoittaa myös, jos hän ei noudata golfetikettiä tai ei esimerkiksi ilmoittaudu kierrokselle caddiemasterin tiskillä ennen kierrosta.

Ajanvaraus Internetissä

Ajanvaraus Internetin kautta on reaaliaikainen, eli ensimmäisenä ajan valinnut ja varaustiedot täyttänyt saa kyseisen ajan. Varauskalenteri on koko ajan saatavilla, joten voit suunnitella oman aikasi tietokoneen ääressä. Jäsenten tehdessä itse varaukset caddiemasterin varausten tekoon käyttämä aika vähenee ja resursseja jää enemmän muihin tehtäviin.

Jäsenet voivat varata aikoja kirjautumalla järjestelmään sisään. Vieraspelaajat voivat varata aikoja Teetimen kautta. Aikoja, jotka ovat varattavissa Internetin kautta, voidaan säädellä siten, että osa ajoista on varattavissa vain caddiemasterin kautta.

Vaikka lähtöajan voi varata Internetin kautta, niin silti on ilmoittauduttava caddiemasterille ennen kierrosta!!

Ohjeet

Ajanvarauksen osoite on http://www.nexgolf.fi/sag

Osoite on ns. virtuaaliosoite ja sitä kannattaa käyttää kaikissa linkeissä ja selaimen suosikeissa. Mikäli sovelluksen varsinainen osoite syystä tai toisesta muuttuu, niin virtuaaliosoite ohjataan aina osoittamaan oikeaan osoitteeseen. Näin linkit ja suosikit pysyvät ajantasalla muutoksista huolimatta

Käyttäjätunnuksen ja salasanan saat caddiemasterilta

Tunnuksen ja salasanan saat caddiemasterilta käydessäsi klubilla tai sitten sähköpostilla.
Henkilökohtainen salasanasi tulee vaihtaa heti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Salasanan voi vaihtaa myös ajanvarauksen päävalikosta. Jos olet unohtanut salasanasi tai et pääse kirjautumaan järjestelmään sisään, niin ota yhteyttä caddiemasteriin

Päävalikosta sisäänkirjautumisen jälkeen sivun vasemmasta alareunasta löytyvät käyttöohjeet painikkeen "Ohjeet" takaa pdf-tiedostona (Acrobat Reader). Abode Acrobat Reader-ohjelman saa ladata ilmaiseksi osoitteesta http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html

Lisätietoja ajanvarauksesta ja NexGolf-järjestelmästä löydät osoitteesta http://www.nexgolf.fi