Powerade viikkokisan voittajat selvillä

Eilen lauanataina (28.9) pelattiin Powerade viikkokisan finaalikierrokset loppujen lopuksi mukavassa syyssäässä. Kutsukilpailuun pääsi osakilpailujen perusteella kunkin sarja kymmenen parasta.
Naisten scratch sarjan voiton vei Mari Kemppainen, joka voitti myös finaalikierroksen tuloksella 81. Toiseksi tuli Leila Tuominen ja pronssia sai Päivi Rantio.
Miesten scratch sarja voitti ylivoimaiseen tyyliin Lauri Kiiskinen. Lauri pelasi finaalin 73 lyönnillä ja hän oli myös ykkönen osakilpailuiden jälkeen. Kokonaiskilpailussa kakkoseksi tuli Juha Koivisto ja kolmanneksi Niko Harkko.
Yleisessä PB sarjassa käytiin tiukka kisa. Peräti neljä pelaajaa sai yhteiskilpailussa saman 14 pistettä. Voittajaksi selviytyi Arto Mustonen parhaan finaalikierroksensa ansiosta. Kakkoseksi tuli Markku Savolainen ja pronssille Timo Jalonen.
Kiitokset kilpailun yhteistyökumppaneille ja osallistujille, joiden yhteisenä toivomuksena oli, että kilpailu saisi ensi vuonna jatkoa.