Salon Golfkeskus Oy:n osakelajit

Yhtiön osakkeet jakaantuvat:

  • A-sarjaan, joilla yhtiökokouksessa on 20 ääntä osaketta kohden (ei pelioikeutta)
  • B-sarjaan, joilla yksi (1) ääni osaketta kohden (henkilöosake)
  • D-sarjaan (D2 ja D4), joilla yksi (1) ääni osaketta kohden (yritysosake)
  • C-sarjaan, joilla yksi (1) ääni osaketta kohden (perheosake)
  • E-sarjaan, joilla yksi (1) ääni osaketta kohden (ei pelioikeutta.

Eri osakelajit antavat yhtiössä seuraavat oikeudet:  

B-osake; antaa osakkeenomistajalle yhden henkilökohtaisen pelioikeuden,

C-osake; antaa kaksi pelioikeutta saman perheen jäsenille ja lisäksi pelioikeudet enintään kahdelle saman perheen alle 21-vuotiaalle jäsenelle. Alle 21-vuotiaiden pelioikeusvastike on puolet normaalivastikkeesta, mikäli he käyttävät pelioikeutta. Perheellä tarkoitetaan samaan ruokakuntaan kuuluvia henkilöitä. Toinen aikuisen pelioikeuksista on muutettavissa nimeämättömiksi pelilipuiksi, yksipelioikeus/25 pelilippua.

D2-osake; antaa kaksi pelioikeutta nimetyille yrityksen tai yhteisön henkilökuntaan kuuluville. Nimetyt pelioikeuden käyttäjät nimetään pelikaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden nimeämisen sijaan kaikki tai yksittäinen pelioikeus on muutettavissa nimeämättömiksi pelilipuiksi, yksipelioikeus/25 pelilippua.

D4-osake; antaa neljä pelioikeutta nimetyille yrityksen tai yhteisön henkilökuntaan kuuluville. Nimetyt pelioikeuden käyttäjät nimetään pelikaudeksi kerrallaan. Pelioikeuden nimeämisen sijaan kaikki tai yksittäinen pelioikeus on muutettavissa nimeämättömiksi pelilipuiksi, yksipelioikeus/25 pelilippua.

- Yksi pelilippu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen yhtiön kentällä,

- Osakkeenomistaja on oikeutettu pelikaudeksi kerrallaan siirtämään osakkeen antaman pelioikeuden/-oikeudet toiselle taholle.