Juniorigolfkoulu

Salo Golf ry:n keskeinen painopistealue seuran toiminnan kehittämisessä nyt ja tulevaisuudessa on ohjattu junioritoiminta ja junioritoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Salo Golf ry:n vetämässä Juniorigolfkoulussa on tällä hetkellä noin 50 rekisteröitynyttä innokasta nuorta golfaajaa, tyttöjä sekä poikia.

Juniorigolfkoulun toimesta tarjoamme lajista innostuneille nuorille ympärivuotista ohjausta golfin harjoitteluun ja pyrimme aktivoimaan uusia golfharrastuksesta kiinnostuneita nuoria hyvän harrastuksen piiriin. Seurassa junioritoiminnalle on laadittu oma toimintalinja junioritoiminnan ja Juniorigolfkoulun kehittämiseksi.

Toimintalinja kuvaa eri perustaitotason omaavien aloittelijoiden että jo pelikokemusta omaavien johdonmukaisen harjoittelun. Valmennusohjelmat jakautuvat tarkoituksen mukaisella tavalla golfin lajiharjoitteluun sekä muuhun monipuolista liikuntaharrastusta kehittävään ja innostavaan toimintaan.

Harjoitusryhmät muodostetaan lasten ja nuorten perustaitojen mukaisesti, jolloin jokaiselle lajinpariin tulevalle löytyy oma harjoitteluryhmänsä.

Harjoitteluryhmästä riippuen harjoitusten määrä ja toiminnan sisältö vaihtelee. Lajiharjoittelun lisäksi voidaan ryhmäkohtaisesti leikkiä, pelata eri pallopelejä, voidaan kehittää tasapainoa sekä parantaa lihaskuntoa kuntopiirien ja harjoitusohjelmien avulla.

Helpotamme golfiin tutustumista siten, että alkuvaiheessa lapselle ei tarvitse itse investoida peli- ja harjoitteluvälineitä, vaan ne saat harjoituksissa Juniorigolfkoululta käyttöösi.

Kesäkaudella Juniorigolfkoulu järjestää kuukausittain tekniikka- ja lyöntipelikilpailuja, joihin kaikilla on mahdollisuus osallistua ja mittailla omaa kehittymistään kesän aikana saman ikäisten ja taitavuudeltaan saman tasoisten pelikaverien kanssa. Tulevan kesän tekniikkakilpailut viedään läpi jo tutulla lähipelitestillä.

Mikäli olet kiinnostunut edellä mainitusta toiminnasta, odotamme yhteydenottoasi.

Toivotamme kaikki juniorit tervetulleeksi kiehtovan ja haasteellisen harrastuksen pariin.

Juha Mäki-Tanila, junioritoimikunnan puheenjohtaja
p. 050 3362909
e-mail: juha@maki-tanila.fi

Eero Kettunen, golfpro / valmentaja
p. 0500-623613
e-mail: golf@ebikettunen.com

Image icon Lataa Juniorigolfkoulun tulostettava esite!