Matkustussääntö 2023

Matkustussääntö-2023

1. Soveltaminen

Tätä sääntöä noudatetaan seuran nimeämille edustuspelaajille Suomessa tapahtuvilla kilpailumatkoilla. Pelaajan kotiseuran tulee olla Salo Golf ja hänellä tulee olla nimetty rajoittamaton pelioikeus Salon Golfkeskuksessa.

2. Vastavuoroisuus/korvausten maksamisen edellytykset

Korvausanomuksen hyväksyminen edellyttää, että jäsen sitoutuu seuran tavoitteisiin, toimii hyvänä esikuvana, edustaa seuraa moitteettomasti, pukeutuu kilpailuissa etiketin mukaisesti käyttäen mahdollisesti jaettua seuran edustusasua. Pelaaja osallistuu ensisijaisesti oman seuransa kilpailuihin, mikäli ei pelaa Golfliiton alla kuvattuja Toureja. Lisäksi edellytetään, että edustuspelaaja osallistuu seuran toimintaan liittyvään vapaaehtoistyöhön.

3. Korvattavat kilpailut

Seura korvaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksut:

  • Kaikki SM-kilpailut, joille SGL on myöntänyt SM-statuksen (ei avoimet) ja niihin kiinteästi liittyvät harjoituskierrokset. Sijoitusvaatimus cut’in selvittäminen tai jos ei cut’ia, niin sijoittuminen 50% paremmalle puolelle
    Seurajoukkueiden SM-kisoista sovitaan erikseen, koskee myös seniorien lyöntipeli SM-kisojen yhteydessä pelattavia joukkuekilpailuita. Näistä päätöksen tekee seuran hallitus samoin kuin muista mahdollisesti korvattavista kilpailuista.
  • FT:n osakilpailuissa tai karsinnoissa  jos selvittää cutin
  • Junioreiden FJT, FJT Challenge ja Future Tour (näistä erillinen sääntö)
  • Mid Golf Tour, Finnish Senior Tour , sijoitusvaatimus cut’in läpäisy, jos ei cut’ia, niin 30% paremmalle puolelle.
  • Senioreiden N60/N70 Tour sijoitusvaatimus 30% paremmalle puolelle (scr-sarja)
  • M50 Haastajatour, M60 Tour, M65 Tour, M70 Tour, M75 Tour ja M80 Tour, sijoitusvaatimus 30% paremmalle puolelle (scr-sarja)

4. Kilpailumatkan määritelmä

Kilpailumatkoja ovat kaikki seuran nimeämien edustuspelaajien tekemät kilpailumatkat.

5. Matka-, majoitus- ja ateriakustannuksien korvaamien

Seura ei korvaa kilpailusta aiheutuvia matka-, majoitus- ja ateriakustannuksia.

6. Korvauksen hakeminen

Kilpailijan tulee toimittaa korvaushakemuksensa seuran toimistoon kahden viikon kuluessa korvattavan kilpailun jälkeen. Laskuun on liitettävä asianomaiset kuitit ja tulosluettelo, josta selviää pelaajan sijoitus. Epätäydellisiä tai myöhästyneitä laskuja ei korvata. Jokainen maksaa kustannukset itse kilpailupaikalla.

7. Suomen Golfliiton valmennusryhmät

Pelaaja, joka kutsutaan SGL:n valmennusryhmään voi hakea korvausta kotimaan leirityksestä aiheutuneisiin matkakuluihin. Lähtökohtaisesti korvausperusteena käytetään yleisen kulkuneuvon taksoja.

8. Maajoukkue-edustukset

Mikäli seuran jäsen valitaan Suomen maajoukkueeseen, voi hän hakea seuralta korvausta omavastuuosuuden osalta. Lähtökohtaisesti korvaus voi olla maksimissaan 50% omavastuuosuudesta