Salo Golf

Kapteenien palstalla ajankohtaisista teemoista ja asioista kirjoittavat:

Kimmo Järvinen
Kapteeni
Valmennustoimikunta
Sääntötoimikunta
040 572 8924
kimmo.s.jarvinen@gmail.com

Merja Koskinen
Ladykapteeni
Klubitoimikunta
040 779 0930
mervikki6ras@gmail.com

Kapteenien palsta

Kapteenien palsta

23.12.2020

Takana on erikoinen vuosi. Pelikausi alkoi vähän myöhässä ja jännitettiin saadaanko pelata ollenkaan tai kuinka pitkään. Onneksi hyvät turvarajoitukset toimivat ja kaikki noudattivat ohjeita. Kilpailutkin saatiin onnistuneesti läpi viedyksi.

17.02.2017

Vuosi 2016 on näillä näkymin puttailtu ja mennyt vuosi on ollut hyvä kapteenien näkökulmasta. Suurempia ongelmia ei ole vastaan tullut. On hyvä kuitenkin kerrata ja todeta, että normaalit hyvät käyttäytymistavat kentällä eivät ole muuttuneet.

17.02.2017

Seuraottelu Kankaisten Golfin kanssa vietettiin hyvässä säässä kauniilla hyvinhoidetulla ja maisemoidulla kentällä. Isäntäseura oli vieraanvarainen, hyvät aamusämpylät ja reissarit tarjottiin matkalaisille ja kierroksen jälkeen sauna oli kuumana ja hyvä lounasbuffet tarjolla.

17.02.2017

Golfkelit ovat hellineet auringolla ja  lämmöllä. Viikonloppu tosin toi vähän takapakkia hurjien sade-ennusteiden perusteella peruttujen kisojen takia. Ilmojen haltijat leikkivät kustannuksellamme ja sunnuntain sateet eivät sitten päivällä tulleetkaan vaan vasta illansuussa ukkosjyrinän kera.

17.02.2017

Tervetuloa aloittamaan kautta 1.5 Vapunpäivänä perinteiselle Kapteenin kierrokselle! Kisa pelataan tasoituksellisena pb:na, mutta myös tosikisaajat huomioidaan ja paras scr-tulos palkitaan. 

17.02.2017

Tervetuloa vierailemaan upouudella kapteenien palstallamme! Täältä tulet löytämään mietteitämme aika ajoin ajankohtaisten tapahtumien tiimoilta tai kaikille jäsenille näkyväksi tarkoitettua viestintää kauden aikana. Tärkeimmistä huomioista laitamme edelleen uutissyötteen myös etusivulle.