Salo Golf

Klubitoimikunta

pj. Merja Koskinen

Klubitoimikunnan tehtävät: Toimikunnan tehtävänä on aktivoida jäsenistöä ja lisätä seurahenkeä. Toimikunta vastaa klubitoimikunnan talousarvion, toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen laadinnasta sekä tuotoista, kustannuksista ja viestinnästä.

Toimikunnan henkilöt:
Koskinen Merja, puheenjohtaja

Koskinen Timo
Kujala Pirjo
Lammervo Merja
Liljavirta Pirkko
Nygren Terhi

Rannikko Virve
Rantalaiho Anne
Rantio Päivi
Tuominen Leila
Viitanen-Paju Pirjo

Jos toiminta kiinnostaa, haluat olla osallisena ja vaikuttaa, haluaisitko tulla mukaan? Ota yhteyttä yllämainittuihin jäseniin.

************************************************************************************************************************************

 

KAUSI 2018:

GoExpomessumatka 3.3.2018

Naisex-messuosasto 10.3.2018

 

Lady Cup:

Salo la 26.5, Meri Teijo pe 6.7, Wiurila su 29.7 finaali

Klubi-illat:

8.6, 3.8, 27.7, Valopallokisa 21.9

 

VarsiNaiset kutsukisa:

ma 9.7, Salo emännöi

***************************************************************************************************************

 

 

Klubi-iltaa vietettiin kauniissa säässä 7.7.2017 ja osallistujia oli 22, kiitos kaikille! Kiitos Rantion Päiville, joka tuli kanssani iltaa vetämään ja ideoimaan. Palkinnot tulivat myös tällä kertaa sponssattuina. Pelattiin henkilökohtaista Pb-kisaa niin, että jokainen sai oman slopen tuplamäärän verran narua (slope 13, narua 26 cm) käytettäväksi joko bunkkerista tai greenillä reiälle lyönnin jatkeeksi ja avuksi. Pelattiin etulenkki eli 9 väylää. Voiton vei Mikael Nissi 24 bp, toiseksi tuli Jari Lahtinen 22 bp, kolmanneksi Terttu Näremaa-Helin 20 bp ja neljänneksi Riitta Breilin 19 bp. Onnittelut!

Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä väylällä kaksi (ei narun avulla) voitti Jorma Salmi, palkinnon lahjoitti Terhi Nygren.

Kaikki osallistujat saivat myös tällä kertaa valita palkintonsa.

terkuin Merja ja Päivi

***************************************

Ensimmäinen klubi-ilta oli 9.6. Seuraava on 7.7, 25.8 ja Valopallokisa 15.9.
***********************************************
Naisten sunnuntai 11.6 "Naiset ensin" 

13 ilmoittautunutta lajiin tutustujaa oli klubilla viettämässä maisenergiaa tihkuvaa päivää! Hauskaa oli!

 *****************************

 Sokkomatka järjestettiin pitkästä aikaa. Helatorstaina 25.5.2017 lähdettiin yllätykselliselle matkalle jännityksen vallitessa bussimatkan edetessä. Perille saavuttiin Nakkila Golfiin! Sää suosi pienoista tuulenvirettä lukuun ottamatta. Lämmin vastaanotto ja hyvä ruoka palkitsivat vierailijoita ja löytyipä Pro shopistakin monenlaista kiinnostavaa! Palkintosijoille pääsivät Pirkko L, Pirjo V-P, Kari P ja tsemppipalkinnolla vielä Tapsa! Onnea! Ja onnistuneimman tarinan päähenkilö Pirkko M palkittiin hienolla Aino-Elina Salmisen itse tekemällä patsaalla!

 

****************************************************************************************************************************

Keväällä oltiin viettämässä naisten iltaa  14.3 Herkku ja Murenassa:

********************************************************************

Naisex-messut 11.3: